Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
Support: 030 2285802

Verzenden & Retourneren


Vandaag voor 3 uur besteld? Morgen in huis!

Bezorgt door PostNLBij Of-is.nl snappen we dat u uw bestelling zo snel morgelijk in huis wil hebben. Daarom verzenden wij uw order (mits voor 15:00 geplaatst, voorradig en een succesvol afgeronde betaling) nog dezelfde dag via PostNL waarna deze in de meeste gevallen de volgende werkdag bij u afgeleverd zal worden.

Verzendkosten

  • Tot € 50,00 hanteren wij € 6,95 order- en verzendkosten.  (alleen iDeal)
  • Van € 50,00 tot €150,00, hanteren wij slechts € 4,95 order- en verzendkosten.
  • Boven de €150,00 hanteren wij geen order- en verzendkosten.

Bedrijven

Bedrijven hebben de mogelijkheid om te betalen d.m.v. een faktuur. Goederen worden direct afgestuurd en de faktuur
moet binnen 14 dagen worden voldaan. Ook scholen, overheidsinstellingen en vrije beroepen kunnen van deze betaal-
optie gebruik maken.

 

Of-is.nl
Postbus 159
3720 AD Bilthoven

Bij vragen zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch te bereiken via het volgende telefoonnummer, 030 2285802


WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze in behandeling is genomen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Plak dus geen verzendetiketten op de orginele verpakking!

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Of-is kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Of-is heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

 

Retouradres:

Of-is.nl

Afdeling retouren

Postbus 159

3720 AD Bilthoven